Запеченые яйца с беконом и томатами

Золотые рецепты
7

Запеченые яйца с беконом и томатами

Ингредиенты на 2 порции:

4 длинных ломтика бекона
1 небольшой помидор
1 ст.л. нарубленной зелени петрушки
4 яйца
соль и четный молотый перец по вкусу
Приготовление:
На умеренном огне разогреваем сухую сковороду. Кладем бекон и жарим до коричневого цвета. Снимаем со сковороды и даем остыть.Помидор нарезаем на мелкие кубики. Кладем в формочки для запекания (у меня 250 мл каждая).
Остывший бекон мелко рубим и тоже кладем в формочки.
Добавляем зелень и вбиваем по 2 яйца. Солим и перчим.Ставим в разогретую до 200 градусов духовку и запекаем, пока яйца не схватятся, около 10-15 минут.Подаем немедленно.

I’m impressed, I need to say. Actually hardly ever do I encounter a weblog that’s each educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the issue is one thing that not enough individuals are talking intelligently about. I am very happy that I stumbled throughout this in my search for one thing regarding this.

After study a couple of of the blog posts on your website now, and I really like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site listing and will be checking again soon. Pls take a look at my website as properly and let me know what you think.

Good day! I simply want to give an enormous thumbs up for the nice information you have right here on this post. I can be coming again to your weblog for extra soon.

This is the suitable weblog for anybody who desires to find out about this topic. You realize so much its nearly hard to argue with you (not that I really would need…HaHa). You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, just great!

Can I just say what a aid to search out someone who really is aware of what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know how you can carry an issue to light and make it important. Extra people need to read this and perceive this aspect of the story. I cant believe youre not more fashionable because you undoubtedly have the gift.

A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing somewhat analysis on this. And he in actual fact purchased me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If potential, as you turn out to be expertise, would you thoughts updating your weblog with extra particulars? It’s highly helpful for me. Huge thumb up for this blog post!

Золотые рецепты
Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном

Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном Для тыквенной пасты – тальятелле (4-5 порций): 200-240 г муки (в зависимости от типа, я предпочитаю муку из твердых сортов пшеницы) 2 небольших яйца, 3 ст.л. пюре из запеченной тыквы

Золотые рецепты
Оладьи

Оладьи 170-180 г цельнозерновой муки 2 ч.л. разрыхлителя 1/2 ч.л. соли 130 г готовой крупы киноа (чуть меньше стакана, можно заменить овсяными хлопьями) 1 яйцо 240 мл молока 1 ст.л. меда 2 ст.л. растительного масла + дополнительно для жарки

Золотые рецепты
Пита

Пита Нам понадобится: (4 шт) 1 ч.л. сухих дрожжей (или 4 г свежих) 1/4 ч.л. сахара 150 мл воды 260-280 г муки (в зависимости от муки, когда готовила первый раз, у меня ушло 280 г, но в последнее время, сколько делала эти лепешки, все время уходило меньше, если тесто все …