Торт без выпечки

Золотые рецепты
14

Торт без выпечки

Ингредиенты

Для «коржей»:
● печенье с какао около 300 г (самое обычное квадратное печенье без глазури и начинки).

Для крема:
● 250 г творога,
● 250 г сметаны,
● 100 г сахара,
● 1 ст. л. желатина в гранулах,
● немного воды (около 75 мл).

Для украшения:
● маленькая шоколадка.

Приготовление:

Пожалуй, самое сложное в этом рецепте — это почитать составы на упаковках печенья и таки найти приличное: без искусственных добавок и консервантов. Еще нам понадобится подходящая форма: прямоугольная и с бортиками. Делаем крем: сначала высыпаем столовую ложку желатина в воду и оставляем на несколько минут набухать. Набухший желатин перекладываем в кастрюльку и ставим на минимальный огонь. Желатин очень быстро растворяется. Мы его тут же процеживаем и отставляем пока в сторону.
В блендере взбиваем творог, сметану и сахар, чтобы у нас получился нежный однородный крем без крупинок творога.

Вливаем туда же желатин и перемешиваем. Крем получится жидкий, так и должно быть.Собираем торт: выкладываем в форму печенье, чтобы закрыть дно, заливаем печенье кремом. Потом выкладываем ещё слой печенья, снова заливаем кремом. Так повторяем ещё раз. Итого получается 3 слоя печенья и 3 слоя крема.
Накрываем форму пищевой пленкой и ставим в холодильник на несколько часов. Я обычно делаю с вечера и оставляю на ночь. Крем хорошо пропитывает печенье, оно становится мягким, как настоящие коржи.
Когда торт застынет, то по поверхности проступят очертания печенек и по ним очень удобно нарезать торт на порции — пирожные. Кстати, торт режется и вынимается из формы легко, не ломается.

Осталось украсить торт натёртой шоколадкой и вот она — вкусная красота) А вообще этот торт дает большой простор для вариаций: можно сделать цвета наоборот: взять белое печенье, в крем добавить какао и сверху торт украсить сахарной пудрой, можно увеличить количество ингредиентов и сделать торт более высоким,
можно прослаивать торт кусочками банана или киви. Вот такой простой способ порадовать вашу семью (а особенно, конечно, деток) таким домашним, нежным и легким творожным тортиком.

I do not even know how I ended up here, but I thought this post
was great. I do not know who you are but definitely you are
going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up!
I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road.
All the best

This site can be a walk-by means of for all the data you needed about this and didn抰 know who to ask. Glimpse here, and also you抣l undoubtedly discover it.

I would like to show my thanks to this writer just for bailing me out of this problem. Because of browsing through the internet and obtaining suggestions which are not helpful, I thought my life was well over. Living without the approaches to the issues you’ve solved through your good post is a serious case, and those that could have negatively affected my career if I had not come across your blog. Your primary mastery and kindness in taking care of all the things was excellent. I am not sure what I would have done if I had not encountered such a subject like this. I can also at this point look forward to my future. Thanks for your time very much for this reliable and effective help. I won’t hesitate to recommend your web page to anyone who desires counselling on this topic.

Can I simply say what a reduction to seek out someone who actually is aware of what theyre speaking about on the internet. You definitely know easy methods to convey an issue to mild and make it important. More people have to read this and understand this aspect of the story. I cant believe youre no more fashionable because you undoubtedly have the gift.

I simply wanted to thank you so much again. I do not know the things I could possibly have made to happen in the absence of these creative concepts shared by you over this situation. It was before a very intimidating situation in my circumstances, however , being able to see the very professional approach you handled that made me to weep over gladness. Now i am grateful for this help and believe you find out what a great job you’re undertaking instructing people through the use of your web page. I know that you’ve never encountered all of us.

I am just writing to let you know what a fantastic encounter my wife’s princess went through reading your site. She came to find numerous details, most notably what it’s like to have an amazing helping nature to make other individuals without difficulty grasp a number of tricky subject matter. You truly surpassed my expected results. Many thanks for offering these warm and helpful, trustworthy, informative and unique guidance on your topic to Mary.

When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any approach you may take away me from that service? Thanks!

I’m extremely impressed with your writing abilities
and also with the structure for your weblog. Is this a paid topic or did you
customize it yourself? Either way stay up the nice quality
writing, it is uncommon to see a great weblog like this one nowadays..

I not to mention my pals were actually reviewing the excellent hints on your site and so quickly got an awful feeling I never thanked the blog owner for those strategies. Most of the young boys came totally stimulated to read them and already have quite simply been taking pleasure in them. I appreciate you for genuinely so considerate and then for obtaining variety of fabulous resources millions of individuals are really eager to learn about. My sincere apologies for not saying thanks to you sooner.

I am only commenting to let you know of the outstanding encounter my wife’s daughter went through visiting your blog. She realized a lot of pieces, most notably how it is like to have an amazing helping mindset to make many others without difficulty fully understand a variety of problematic subject areas. You really did more than her expected results. I appreciate you for presenting these priceless, safe, informative and in addition fun tips on that topic to Mary.

If some one wishes to be updated with latest technologies therefore he must be pay
a quick visit this website and be up to date everyday.

Aw, this was a really nice post. In thought I wish to put in writing like this moreover ?taking time and actual effort to make an excellent article?but what can I say?I procrastinate alot and on no account seem to get something done.

Золотые рецепты
Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном

Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном Для тыквенной пасты – тальятелле (4-5 порций): 200-240 г муки (в зависимости от типа, я предпочитаю муку из твердых сортов пшеницы) 2 небольших яйца, 3 ст.л. пюре из запеченной тыквы

Золотые рецепты
Оладьи

Оладьи 170-180 г цельнозерновой муки 2 ч.л. разрыхлителя 1/2 ч.л. соли 130 г готовой крупы киноа (чуть меньше стакана, можно заменить овсяными хлопьями) 1 яйцо 240 мл молока 1 ст.л. меда 2 ст.л. растительного масла + дополнительно для жарки

Золотые рецепты
Пита

Пита Нам понадобится: (4 шт) 1 ч.л. сухих дрожжей (или 4 г свежих) 1/4 ч.л. сахара 150 мл воды 260-280 г муки (в зависимости от муки, когда готовила первый раз, у меня ушло 280 г, но в последнее время, сколько делала эти лепешки, все время уходило меньше, если тесто все …