Меринги

Золотые рецепты
9

Меринги

Ингредиенты:
— 3 охлажденных белка
— 1 стакан сахара

Приготовление:

1. Взбить белки, постепенно добавляя сахар. Взбивать до тех пор, пока консистенция не станет гладкой, но жесткой.
2. Покрыть противень пергаментной бумагой.
3. С помощью кулинарного мешка с фигурными насадками (или просто ложкой) выложить на нее смесь.
4. «Подсушить» в духовке при температуре 100-110 градусов от 40 минут до 3 часов в зависимости от величины.
5. Выключить духовку. Открыть дверцу. Не вынимая из духовки, дать полностью остыть.
6. Украсить ягодами, расплавленным на паровой бане шоколадом, взбитыми сливками, кремом…

An interesting discussion is worth comment. I think that you must write extra on this matter, it may not be a taboo subject however typically people are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

You should participate in a contest for top-of-the-line blogs on the web. I’ll suggest this site!

There are some interesting time limits on this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity however I’ll take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as nicely

This website online is mostly a walk-via for all of the information you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll definitely uncover it.

I was more than happy to seek out this web-site.I needed to thanks to your time for this wonderful read!! I positively enjoying each little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.

I used to be more than happy to seek out this internet-site.I needed to thanks for your time for this glorious learn!! I positively having fun with each little little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I enjoy reading a post that may make individuals think. Additionally, thanks for allowing me to comment!

The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my option to read, however I actually thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can fix should you werent too busy on the lookout for attention.

Золотые рецепты
Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном

Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном Для тыквенной пасты – тальятелле (4-5 порций): 200-240 г муки (в зависимости от типа, я предпочитаю муку из твердых сортов пшеницы) 2 небольших яйца, 3 ст.л. пюре из запеченной тыквы

Золотые рецепты
Оладьи

Оладьи 170-180 г цельнозерновой муки 2 ч.л. разрыхлителя 1/2 ч.л. соли 130 г готовой крупы киноа (чуть меньше стакана, можно заменить овсяными хлопьями) 1 яйцо 240 мл молока 1 ст.л. меда 2 ст.л. растительного масла + дополнительно для жарки

Золотые рецепты
Пита

Пита Нам понадобится: (4 шт) 1 ч.л. сухих дрожжей (или 4 г свежих) 1/4 ч.л. сахара 150 мл воды 260-280 г муки (в зависимости от муки, когда готовила первый раз, у меня ушло 280 г, но в последнее время, сколько делала эти лепешки, все время уходило меньше, если тесто все …