Красивое оформление нарезки…

Золотые рецепты
7

Красивое оформление нарезки

This is the suitable blog for anybody who wants to find out about this topic. You understand a lot its almost onerous to argue with you (not that I truly would want…HaHa). You undoubtedly put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just great!

I’m impressed, I must say. Actually rarely do I encounter a weblog that’s each educative and entertaining, and let me inform you, you’ve gotten hit the nail on the head. Your concept is excellent; the difficulty is one thing that not sufficient people are talking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something regarding this.

Spot on with this write-up, I really suppose this website wants rather more consideration. I’ll probably be again to learn far more, thanks for that info.

Good post. I learn something more difficult on completely different blogs everyday. It should at all times be stimulating to read content from different writers and apply a little something from their store. I’d want to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link on your internet blog. Thanks for sharing.

Золотые рецепты
Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном

Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном Для тыквенной пасты – тальятелле (4-5 порций): 200-240 г муки (в зависимости от типа, я предпочитаю муку из твердых сортов пшеницы) 2 небольших яйца, 3 ст.л. пюре из запеченной тыквы

Золотые рецепты
Оладьи

Оладьи 170-180 г цельнозерновой муки 2 ч.л. разрыхлителя 1/2 ч.л. соли 130 г готовой крупы киноа (чуть меньше стакана, можно заменить овсяными хлопьями) 1 яйцо 240 мл молока 1 ст.л. меда 2 ст.л. растительного масла + дополнительно для жарки

Золотые рецепты
Пита

Пита Нам понадобится: (4 шт) 1 ч.л. сухих дрожжей (или 4 г свежих) 1/4 ч.л. сахара 150 мл воды 260-280 г муки (в зависимости от муки, когда готовила первый раз, у меня ушло 280 г, но в последнее время, сколько делала эти лепешки, все время уходило меньше, если тесто все …