КОТЛЕТЫ «ПО-КАПИТАНСКИ»

Золотые рецепты
20

КОТЛЕТЫ «ПО-КАПИТАНСКИ»

Придумались такие котлеты давно, мама назвала их «котлеты по-капитански» по аналогии со всем известным «мясом по-капитански», а муж ласково называет «завертон» :)) Получается ооочень вкусно, нежно и сочно! Малышу я всегда делаю «лайт-вариант» с меньшим количеством сыра, со сметаной вместо майонеза и поменьше аллергенных или кислых овощей, типа помидора, и конечно фарш для него делаю тоже «лайт» без перца, чеснока и с меньшим количеством соли, лука и зелени.

Нам понадобится фарш. У меня семья большая, фарш домашний чуть больше 1кг

Картошка (можно взять больше), помидоры, перчик горький. Обязательные лук и картошка, остальное -это то что Вы любите или что есть в холодильнике.

Нарезаем тонкими пластиками, особенно картошку, иначе не пропечется и будет неприятно хрустеть

Лука тоже можно больше, но так как у нас его не все любят, я ложу половину большой луковки или одну среднюю.

Сыра нужно много, у меня был кусочек почти 300гр и немножко не хватило

Заливка: Майонез (у меня Лука Золотой он очень густой) разбавляем водичкой примерно1:4 (если жидкий то меньше) + черный перчик (без фанатизма) + зелень. Можно заливать сметанкой, тогда заливку подсолить.

Еще нам понадобится формочка, я пользуюсь таким контейнером, так у меня противень укладывается полностью. Вы можете взять что угодно и какой угодно формы.

Отрезаем лист фольги и выкладываем нашу форму. (чем выше бортик тем сложнее выложить) Внимательно следим, чтобы фольга нигде не порвалась.

У меня на один противень вмещается 8 таких котлеток, на два противеня 16 (семья-то большая :)) поэтому я просто делю фарш на 16 равных комочков, этого количества вполне хватает. Вы можете положить фарша больше. Пояснять особо нечего, фарш выкладываем на дно и приминаем, чтобы был равномерным слоем.

Теперь подгибаем краешки фольги, довольно плотно, чтобы «чашечка» держала форму
И вытаскиваем
.
Вот такие два протвеня у меня получились 
Поливаем по столовой ложке заливки. Этот шаг можно пропустить, но так будет сочнее 
Присыпаем сыром. Как и прошлый этот шаг можно пропустить

Теперь выкладываем овощи. 1) лук 2) картошка 3)то что у вас есть или вообще ничего (у меня помидор и перчик) Сверху немножко подсаливаем 
Посыпаем сыром, у меня сыра немного не хватило, желательно слой побольше. 18.И ложечкой поливаем заливкой, у меня вышло примерно по 2,5 столовых ложки. К этому времени духовка должна быть уже прогрета до 180 -200 гр(зависит от духовки, я ставлю примерно 190). Отправляем котлетки греться на 30-40 мин. Так как у меня два противеня, я меняю их местами минут через 20.

Тадам!!!
На все — про все у меня ушло чуть больше часа, с учетом того что фарш крутила домашний и делала 16 штук.

great points altogether, you just gained a brand new reader. What would you suggest in regards to your post that you made some days ago? Any positive?

Excellent blog here! Also your web site loads up very fast!
What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
I wish my site loaded up as fast as yours lol

Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to mention that I’ve truly loved surfing around your blog posts.
After all I’ll be subscribing to your feed and I am hoping you write once more soon!

Howdy! I just would like to give you a huge thumbs up
for your great information you have got here on this post.
I will be returning to your web site for more soon.

A lot of thanks for all your efforts on this website. Kate enjoys making time for investigations and it’s really easy to see why. A number of us learn all of the compelling medium you provide both useful and interesting tricks on your website and strongly encourage participation from other individuals on that article so our girl is now studying a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the new year. You are always carrying out a first class job.

I’m also commenting to make you be aware of of the extraordinary encounter my cousin’s daughter enjoyed using your site. She realized a good number of issues, with the inclusion of what it is like to possess a great coaching style to make many more completely have an understanding of specified complicated topics. You truly did more than people’s desires. Thank you for offering such powerful, safe, educational not to mention easy thoughts on the topic to Sandra.

My spouse and i felt cheerful that Albert managed to finish off his survey through your ideas he grabbed out of the blog. It is now and again perplexing to simply continually be making a gift of helpful hints people today have been selling. And we all realize we have the blog owner to give thanks to for that. The illustrations you’ve made, the straightforward site menu, the relationships your site help instill — it is most overwhelming, and it is facilitating our son and the family believe that that idea is brilliant, which is certainly unbelievably indispensable. Thanks for all!

I precisely needed to thank you very much again. I am not sure the things I could possibly have created without those tips and hints documented by you over such subject. It was actually a alarming scenario in my circumstances, but noticing this specialised technique you handled that made me to jump over happiness. Now i’m grateful for your service and thus hope that you really know what an amazing job that you’re accomplishing educating the rest through the use of a web site. Most likely you have never met any of us.

Thank you a lot for giving everyone an extremely spectacular chance to read from this blog. It is always very useful and as well , packed with fun for me and my office acquaintances to search the blog particularly thrice in a week to read the newest guides you have got. And indeed, I’m so at all times impressed for the astonishing techniques you give. Certain 2 points on this page are undoubtedly the very best we’ve ever had.

Can I just say what a reduction to search out someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know easy methods to deliver an issue to mild and make it important. Extra folks need to learn this and understand this side of the story. I cant consider youre no more popular because you definitely have the gift.

Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I in finding It really helpful & it helped me
out much. I hope to present something again and help others such as you helped me.

I enjoy you because of all your valuable labor on this web site. Kim delights in getting into internet research and it is easy to see why. A lot of people learn all relating to the compelling ways you make useful tactics through this blog and in addition attract participation from some others on the concept then our princess is undoubtedly discovering a lot of things. Enjoy the rest of the year. You have been doing a tremendous job.

There are actually a whole lot of particulars like that to take into consideration. That is a nice level to carry up. I supply the ideas above as normal inspiration but clearly there are questions like the one you deliver up where an important factor shall be working in sincere good faith. I don?t know if best practices have emerged around issues like that, but I’m positive that your job is clearly recognized as a fair game. Both girls and boys really feel the impression of just a second抯 pleasure, for the remainder of their lives.

Золотые рецепты
Все девушки одинаковые

Все девушки одинаковые! 😆

Золотые рецепты
39
ПИЦЦА ДОРОЖНАЯ 

ПИЦЦА ДОРОЖНАЯ  ИНГРЕДИЕНТЫ: Тесто (моё любимое):● 100 г маргарина или масла;● 10 г сухих дрожжей;● 250 мл тёплой воды;● 0,5 чайной ложки соли;● 2 столовых ложки сахара;● горсть тмина,● мука сколько возьмет тесто ПРИГОТОВЛЕНИЕ:Начинкой послужит сыр и колбаса, а так же томатный соус.Еще один возможный вариант начинки (очень мне нравится): …

Золотые рецепты
41
Яркая кухня с мягкими линиями

Яркая кухня с мягкими линиями! Нравится?