«Говядина бургиньон»

Золотые рецепты
10

«Говядина бургиньон»

Ингредиенты:
— 2 ст л растительного масла
— 800 гр говядины, порезанной кубиками
— 6 полосок бекона, порезанных поперек
— 25 г сливочного масла
— 1 ст л муки
— 750 гр красного вина (предпочтительнее Бургундского)
— 600 мл мясного бульона
— 1 большая морковь, порезанная
— 12 шт лука-шалот, очищенных. можно заменить обыкновенными маленькими луковицами
— 1 ст л свежего чабреца (или 1 1/2 сушеного)
— 175 гр грибов
— 2 ст л петрушки

Приготовление:
1. Обжарить мясо и бекон.
2. В сковороде растопить половину сливочного масла и добавить муку.
3. Получившейся смесью покрыть мясо и тушить несколько минуту.
4. Добавить все оставшиеся ингредиенты кроме масла и петрушки, и довести до кипения.
5. Снизить огонь и тушить под крышкой полтора часа.
6. Мясо и овощи переложить на тарелку, оставшийся соус покипятить ещё несколько минут.
7. Постепенно добавить оставшееся масло и приправить. Соусом полить мясо. Говядина бургиньон – это одновременно сытное и изысканное блюдо.

There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them heart to heart. There’s some validity but I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as properly

That is the precise blog for anybody who needs to find out about this topic. You notice a lot its nearly onerous to argue with you (not that I really would need…HaHa). You undoubtedly put a new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

There are definitely loads of details like that to take into consideration. That may be a nice level to carry up. I provide the thoughts above as basic inspiration but clearly there are questions just like the one you deliver up the place a very powerful factor will probably be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around things like that, but I’m certain that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys feel the impact of only a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

I’m usually to running a blog and i actually appreciate your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your site and maintain checking for new information.

I’m usually to blogging and i actually recognize your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for brand spanking new information.

Hey! I simply would like to give a huge thumbs up for the nice data you might have right here on this post. I shall be coming back to your weblog for extra soon.

After study a couple of of the weblog posts in your web site now, and I really like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and shall be checking back soon. Pls try my website as well and let me know what you think.

This website can be a stroll-by means of for the entire information you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll undoubtedly uncover it.

Золотые рецепты
Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном

Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном Для тыквенной пасты – тальятелле (4-5 порций): 200-240 г муки (в зависимости от типа, я предпочитаю муку из твердых сортов пшеницы) 2 небольших яйца, 3 ст.л. пюре из запеченной тыквы

Золотые рецепты
Оладьи

Оладьи 170-180 г цельнозерновой муки 2 ч.л. разрыхлителя 1/2 ч.л. соли 130 г готовой крупы киноа (чуть меньше стакана, можно заменить овсяными хлопьями) 1 яйцо 240 мл молока 1 ст.л. меда 2 ст.л. растительного масла + дополнительно для жарки

Золотые рецепты
Пита

Пита Нам понадобится: (4 шт) 1 ч.л. сухих дрожжей (или 4 г свежих) 1/4 ч.л. сахара 150 мл воды 260-280 г муки (в зависимости от муки, когда готовила первый раз, у меня ушло 280 г, но в последнее время, сколько делала эти лепешки, все время уходило меньше, если тесто все …