«Говядина бургиньон»

Золотые рецепты
10

«Говядина бургиньон»

Ингредиенты:
— 2 ст л растительного масла
— 800 гр говядины, порезанной кубиками
— 6 полосок бекона, порезанных поперек
— 25 г сливочного масла
— 1 ст л муки
— 750 гр красного вина (предпочтительнее Бургундского)
— 600 мл мясного бульона
— 1 большая морковь, порезанная
— 12 шт лука-шалот, очищенных. можно заменить обыкновенными маленькими луковицами
— 1 ст л свежего чабреца (или 1 1/2 сушеного)
— 175 гр грибов
— 2 ст л петрушки

Приготовление:
1. Обжарить мясо и бекон.
2. В сковороде растопить половину сливочного масла и добавить муку.
3. Получившейся смесью покрыть мясо и тушить несколько минуту.
4. Добавить все оставшиеся ингредиенты кроме масла и петрушки, и довести до кипения.
5. Снизить огонь и тушить под крышкой полтора часа.
6. Мясо и овощи переложить на тарелку, оставшийся соус покипятить ещё несколько минут.
7. Постепенно добавить оставшееся масло и приправить. Соусом полить мясо. Говядина бургиньон – это одновременно сытное и изысканное блюдо.

There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them heart to heart. There’s some validity but I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as properly

That is the precise blog for anybody who needs to find out about this topic. You notice a lot its nearly onerous to argue with you (not that I really would need…HaHa). You undoubtedly put a new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

There are definitely loads of details like that to take into consideration. That may be a nice level to carry up. I provide the thoughts above as basic inspiration but clearly there are questions just like the one you deliver up the place a very powerful factor will probably be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around things like that, but I’m certain that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys feel the impact of only a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

I’m usually to running a blog and i actually appreciate your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your site and maintain checking for new information.

I’m usually to blogging and i actually recognize your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for brand spanking new information.

Hey! I simply would like to give a huge thumbs up for the nice data you might have right here on this post. I shall be coming back to your weblog for extra soon.

After study a couple of of the weblog posts in your web site now, and I really like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and shall be checking back soon. Pls try my website as well and let me know what you think.

This website can be a stroll-by means of for the entire information you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll undoubtedly uncover it.

Золотые рецепты
Все девушки одинаковые

Все девушки одинаковые! 😆

Золотые рецепты
39
ПИЦЦА ДОРОЖНАЯ 

ПИЦЦА ДОРОЖНАЯ  ИНГРЕДИЕНТЫ: Тесто (моё любимое):● 100 г маргарина или масла;● 10 г сухих дрожжей;● 250 мл тёплой воды;● 0,5 чайной ложки соли;● 2 столовых ложки сахара;● горсть тмина,● мука сколько возьмет тесто ПРИГОТОВЛЕНИЕ:Начинкой послужит сыр и колбаса, а так же томатный соус.Еще один возможный вариант начинки (очень мне нравится): …

Золотые рецепты
41
Яркая кухня с мягкими линиями

Яркая кухня с мягкими линиями! Нравится?