Форшмак.

Золотые рецепты
10

Форшмак.

Ингредиенты:
— сельдь соленая 400 г
— лук 1 шт.
— куриное яйцо 2 шт.
— хлеб ржаной 400 г

Приготовление:
1. Селедку кладем в чашу блендера и измельчаем, но не в пасту.
2. Лук мелко рубим.
3. Отваренное яйцо мелко рубим.
4. Смешиваем лук и яйца с сельдью. Подаем с поджаренным черным хлебом или так, как вам больше нравится. Приятного аппетита!

I’m impressed, I need to say. Really not often do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me let you know, you’ve hit the nail on the head. Your thought is excellent; the issue is something that not sufficient people are talking intelligently about. I’m very glad that I stumbled across this in my seek for one thing regarding this.

You made some decent factors there. I seemed on the internet for the problem and located most individuals will associate with along with your website.

I’d need to check with you here. Which isn’t one thing I normally do! I take pleasure in reading a submit that may make individuals think. Also, thanks for permitting me to remark!

This website is mostly a walk-by way of for the entire info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll undoubtedly discover it.

There are some interesting cut-off dates in this article however I don’t know if I see all of them center to heart. There may be some validity however I’ll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as nicely

It’s hard to search out educated folks on this subject, however you sound like you know what you’re speaking about! Thanks

After study a couple of of the blog posts in your web site now, and I truly like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and shall be checking back soon. Pls try my website online as well and let me know what you think.

Spot on with this write-up, I truly think this website needs way more consideration. I’ll in all probability be again to read far more, thanks for that info.

Good day! I simply wish to give a huge thumbs up for the nice info you’ve gotten here on this post. I will probably be coming again to your blog for more soon.

Золотые рецепты
Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном

Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном Для тыквенной пасты – тальятелле (4-5 порций): 200-240 г муки (в зависимости от типа, я предпочитаю муку из твердых сортов пшеницы) 2 небольших яйца, 3 ст.л. пюре из запеченной тыквы

Золотые рецепты
Оладьи

Оладьи 170-180 г цельнозерновой муки 2 ч.л. разрыхлителя 1/2 ч.л. соли 130 г готовой крупы киноа (чуть меньше стакана, можно заменить овсяными хлопьями) 1 яйцо 240 мл молока 1 ст.л. меда 2 ст.л. растительного масла + дополнительно для жарки

Золотые рецепты
Пита

Пита Нам понадобится: (4 шт) 1 ч.л. сухих дрожжей (или 4 г свежих) 1/4 ч.л. сахара 150 мл воды 260-280 г муки (в зависимости от муки, когда готовила первый раз, у меня ушло 280 г, но в последнее время, сколько делала эти лепешки, все время уходило меньше, если тесто все …