I’m impressed, I need to say. Really not often do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me let you know, you’ve hit the nail on the head. Your thought is excellent; the issue is something that not sufficient people are talking intelligently about. I’m very glad that I stumbled across this in my seek for one thing regarding this.
Форшмак.
- By : Admin
- Category : Золотые рецепты
Форшмак.
Ингредиенты:
— сельдь соленая 400 г
— лук 1 шт.
— куриное яйцо 2 шт.
— хлеб ржаной 400 г
Приготовление:
1. Селедку кладем в чашу блендера и измельчаем, но не в пасту.
2. Лук мелко рубим.
3. Отваренное яйцо мелко рубим.
4. Смешиваем лук и яйца с сельдью. Подаем с поджаренным черным хлебом или так, как вам больше нравится. Приятного аппетита!