Бисквитные шарики

Золотые рецепты
10

Бисквитные шарики

Тесто:
2 яйца
0, 5 банки сгущенного молока
1 стакан муки
5 ст.л. растительного масла
ванилин
0,5 ч.л. гашеной соды

Крем:
0,5 банки сгущенки
200 гр сливочного масла (пачка)

Взбить яйца, сгущенку, масло, добавить ванилин и соду.
Вылить тесто на противень слоем приблизительно в 1 см.
Когда бисквитный корж будет готов (проверяем спичкой), дождемся когда остынет, любым стаканом (рюмкой) выдавим по всей поверхности кружочки. Оставшийся от кружочков измельчим в мелкую крошку.
Предварительно взбиваем сгущенку со слегка растопленным сливочным маслом. Каждый кружочек обмакиваем в крем — затем обваливаем в крошке.
Очень нежное вкусное печенье.

Елена Кулаковская

Nice post. I learn something more challenging on totally different blogs everyday. It will at all times be stimulating to learn content from different writers and follow a little bit one thing from their store. I’d desire to make use of some with the content material on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll offer you a link in your net blog. Thanks for sharing.

There are actually quite a lot of details like that to take into consideration. That is a great level to deliver up. I offer the thoughts above as basic inspiration but clearly there are questions just like the one you convey up the place the most important thing can be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged round issues like that, but I am certain that your job is clearly recognized as a good game. Each boys and girls feel the impression of only a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

I’m usually to running a blog and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your site and hold checking for brand spanking new information.

Spot on with this write-up, I actually assume this website wants way more consideration. I’ll probably be again to learn rather more, thanks for that info.

A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing a little evaluation on this. And he in fact purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading extra on this topic. If possible, as you change into experience, would you thoughts updating your weblog with extra details? It’s extremely helpful for me. Big thumb up for this weblog post!

It’s laborious to search out educated folks on this subject, however you sound like you already know what you’re talking about! Thanks

Золотые рецепты
Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном

Тыквенная паста с мясными шариками в сливочном соусе с пармезаном Для тыквенной пасты – тальятелле (4-5 порций): 200-240 г муки (в зависимости от типа, я предпочитаю муку из твердых сортов пшеницы) 2 небольших яйца, 3 ст.л. пюре из запеченной тыквы

Золотые рецепты
Оладьи

Оладьи 170-180 г цельнозерновой муки 2 ч.л. разрыхлителя 1/2 ч.л. соли 130 г готовой крупы киноа (чуть меньше стакана, можно заменить овсяными хлопьями) 1 яйцо 240 мл молока 1 ст.л. меда 2 ст.л. растительного масла + дополнительно для жарки

Золотые рецепты
Пита

Пита Нам понадобится: (4 шт) 1 ч.л. сухих дрожжей (или 4 г свежих) 1/4 ч.л. сахара 150 мл воды 260-280 г муки (в зависимости от муки, когда готовила первый раз, у меня ушло 280 г, но в последнее время, сколько делала эти лепешки, все время уходило меньше, если тесто все …