Заливные яйца

Золотые рецепты
9

Заливные яйца

Продукты на 10 порций:

10 скорлупок от яиц
2 стакана мясного соленого бульона
20 г желатина
1 свежий перец
1 маленькая банка кукурузы
300 г ветчины
зелень

Можно использовать любой наполнитель: рыбу, курицу, мясо.

Рецепт:

1. Подготовим скорлупу (ее можно заготовить заранее, по мере поглощения яиц). Для этого тщательно вымыть яйца, сделать отверстие с тупой стороны яйца, вылить содержимое (оно нам не понадобится для этого блюда), промыть внутри. Высушить заготовки.
2. Замочить желатин на 10 минут. Подогреть его до полного растворения (не кипятить), смешать с бульоном. Процедить. Нарезать кубиками перец, ветчину. Слить воду с кукурузы.
3. Уложить все слоями. Залить бульоном. Убрать в холод.
С застывших яиц очистить скорлупу как с вареных. Украсить, подать в качестве холодной закуски.

I am just writing to let you be aware of what a perfect encounter our daughter experienced reading through your site. She even learned numerous pieces, with the inclusion of how it is like to have an incredible giving heart to get other folks easily know precisely specified specialized subject matter. You truly surpassed readers’ expectations. Many thanks for rendering those priceless, safe, edifying not to mention fun tips on your topic to Janet.

Oh my goodness! a tremendous article dude. Thank you Nevertheless I’m experiencing problem with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting similar rss problem? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

I’m just commenting to let you be aware of what a amazing experience my friend’s girl experienced using your blog. She picked up some pieces, not to mention how it is like to possess a wonderful teaching spirit to let other people completely learn several tricky topics. You truly surpassed people’s expected results. Thank you for displaying these great, healthy, informative and also easy tips about your topic to Janet.

Thank you a lot for providing individuals with remarkably special opportunity to read critical reviews from this site. It’s usually very excellent and also jam-packed with a great time for me and my office mates to visit your web site the equivalent of three times a week to study the new stuff you have got. And lastly, I’m actually motivated with your breathtaking points you serve. Some 1 ideas in this article are surely the simplest I’ve ever had.

I must convey my passion for your kindness supporting people that need help on this area. Your very own dedication to getting the solution throughout had been remarkably functional and has surely encouraged many people just like me to attain their targets. Your own helpful information means a great deal to me and additionally to my office colleagues. Best wishes; from each one of us.

My wife and i were really satisfied Emmanuel managed to conclude his analysis out of the ideas he grabbed when using the web site. It’s not at all simplistic to simply possibly be making a gift of instructions which often other folks could have been selling. So we understand we have got you to appreciate because of that. The most important explanations you made, the easy blog menu, the friendships you will help engender — it’s most impressive, and it’s really making our son in addition to our family recognize that the topic is pleasurable, which is certainly particularly serious. Thank you for all the pieces!

Золотые рецепты
34
Кабачки, запеченные с помидорами и сыром.

Кабачки, запеченные с помидорами и сыром. Кабачки, запеченные с помидорами и сыром, — очень лёгкое, полезное блюдо. Из сочных, спелых овощей оно получается изумительно вкусным. Расход продуктов дан для небольшой порции. Попробуйте обязательно! Для приготовления кабачков, запеченных с помидорами и сыром, понадобится:помидоры — 1-2 шт.;кабачок — 200-250 г;перец болгарский сладкий …

Золотые рецепты
14
Торт без выпечки

Торт без выпечки Ингредиенты Для «коржей»:● печенье с какао около 300 г (самое обычное квадратное печенье без глазури и начинки). Для крема:● 250 г творога,● 250 г сметаны,● 100 г сахара,● 1 ст. л. желатина в гранулах,● немного воды (около 75 мл). Для украшения:● маленькая шоколадка. Приготовление: Пожалуй, самое сложное …

Золотые рецепты
12
Ленивый «Наполеон» или торт по-быстрому.

Ленивый «Наполеон» или торт по-быстрому. После того, как мне попался этот рецепт на глаза, никаких других рецептов торта «Наполеон» моя семья не приемлет. Во-первых, он делается очень быстро и просто, а во-вторых, он очень вкусный, безумно похож на тот, что продается в магазине. В общем, если никому не говорить из …