Яблочный пирог на творожном тесте.

Золотые рецепты
10

Яблочный пирог на творожном тесте.

Ингредиенты:
-Яблоко — 2-4 Штук (от размера)
-Сахар — 250 Грамм (в начинку — 50 г, в тесто — 100 г, для меренги — 100 г)
-Корица молотая — По вкусу
-Яйцо — 2 Штуки (желтки в тесто, белки для меренги)
-Ванилин — По вкусу
-Мука пшеничная высшего сорта — 250 Грамм
-Творог — 200 Грамм
-Сметана — 70 Грамм
-Рыхлитель теста — 0,5 Чайных ложки
-Соль — 1 Щепотка
-Растительное масло — 1 Чайная ложка (для смазывания формы)

Как приготовить:
Приготовьте продукты для пирога и начинки. Чтобы было удобнее разобраться в ингредиентах, по ходу рецепта я напишу еще раз, что куда нужно.
Сначала приготовим тесто для пирога, для этого возьмите глубокую удобную посудину. Смешайте в ней весь творог, желтки, 100 г сахара, 70 г сметаны.

У вас должна получится жидкая творожная масса. Творог можно протереть через сито, взбить блендером или натереть на терке, чтобы не было комков крупных.
Частями добавляйте муку, смешанную с рыхлителем и ванилином. Замешивайте тесто.
Как только тесто перестало липнуть к рукам, оно готово. Переходим к следующему этапу.

Для начинки очистите яблоки от кожуры и сердцевинки. Понадобится два крупных яблока или три не больших. Чтобы яблоки не понемнели нужно сбрызнуть их лимонным соком или подержать в кислой воде. Я смешиваю воду с лимонкой, если нет лимона под рукой, яблоки после такой «ванны» не темнеют. После подсушите яблоки салфеткой бумажной, посыпьте сахаром (50 г) и корицей молотой, перемешайте. Начинка готова.

Возьмите форму, застелите бумагой и смажьте растительным маслом. Тесто распределите по всей форме, формируя бортики не большие.
Выложите начинку. Отправьте пирог на 20-25 минут в горячую духовку запечься. Температура выпекания 180 градусов.
Пока пирог в духовке, приготовьте меренгу. Для этого взбейте миксером охлажденные белки с лимонным соком, но можно и без него. Пока масса не станет плотной, добавьте сахар 100 г (лучше сахар перемолоть в пудру, более гладкая меренга получится). Взбивайте миксером до получения плотной и устойчивой меренги.
Достаньте пирог из духовки и распределите ложкой меренгу по всей поверхности. и отправьте пирог снова в духовку на 15 минут, с температурой 160 градусов.

Готовый пирог остудите, через время извлеките из формы. Нарезайте на кусочки и подавайте к столу.

Thanks a lot for providing individuals with a very brilliant possiblity to discover important secrets from this web site. It is usually very amazing plus full of a lot of fun for me personally and my office colleagues to search the blog more than three times per week to learn the latest items you will have. And lastly, I am also certainly fulfilled concerning the magnificent secrets you serve. Selected two ideas on this page are indeed the most effective we’ve had.

Needed to send you the bit of observation so as to say thanks the moment again about the extraordinary suggestions you have shown on this page. It’s simply tremendously generous of people like you to give openly what most people could possibly have offered for sale as an e book to help with making some dough for their own end, notably seeing that you might have tried it in the event you desired. Those concepts as well worked to become a easy way to be aware that other individuals have the identical fervor the same as mine to realize whole lot more with regard to this issue. Certainly there are many more pleasurable instances in the future for people who look into your blog.

A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing slightly analysis on this. And he in truth purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading extra on this topic. If attainable, as you grow to be experience, would you mind updating your blog with extra particulars? It is highly useful for me. Huge thumb up for this weblog put up!

I’m just writing to make you know what a fine encounter my cousin’s child gained browsing your webblog. She came to find a lot of things, with the inclusion of what it’s like to have an excellent coaching style to let most people very easily master a number of advanced subject areas. You undoubtedly surpassed her expectations. Thanks for coming up with those beneficial, trusted, revealing and even unique tips on the topic to Kate.

I wanted to compose you one very small observation so as to give many thanks again for these precious tricks you have featured at this time. It was certainly strangely generous of people like you to deliver openly exactly what a number of people would have sold for an e-book to end up making some profit for themselves, specifically considering that you could have tried it if you ever wanted. Those secrets as well served to provide a good way to fully grasp that most people have the same dreams really like my personal own to know the truth whole lot more around this problem. I know there are many more pleasurable instances ahead for people who read through your blog.

I’m typically to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and preserve checking for brand spanking new information.

I would like to express my gratitude for your kind-heartedness supporting visitors who really want help with this idea. Your special commitment to getting the solution all through has been incredibly significant and has continuously enabled guys much like me to realize their targets. Your interesting facts denotes a great deal a person like me and especially to my office workers. Warm regards; from all of us.

Золотые рецепты
Все девушки одинаковые

Все девушки одинаковые! 😆

Золотые рецепты
39
ПИЦЦА ДОРОЖНАЯ 

ПИЦЦА ДОРОЖНАЯ  ИНГРЕДИЕНТЫ: Тесто (моё любимое):● 100 г маргарина или масла;● 10 г сухих дрожжей;● 250 мл тёплой воды;● 0,5 чайной ложки соли;● 2 столовых ложки сахара;● горсть тмина,● мука сколько возьмет тесто ПРИГОТОВЛЕНИЕ:Начинкой послужит сыр и колбаса, а так же томатный соус.Еще один возможный вариант начинки (очень мне нравится): …

Золотые рецепты
41
Яркая кухня с мягкими линиями

Яркая кухня с мягкими линиями! Нравится?