Торт «Жираф»

Золотые рецепты
6

Торт «Жираф»

Ингредиенты:

Молоко — 3/4 стакана
Сливки (35%) — 3/4 стакана
Печенье — 300 г
Масло сливочное — 70-100 г
Маршмэллоу (20-30 шт.) — 100 г
Шоколад молочный — 300 г
Яйцо (взбить) — 2 шт.
Ванильная эссенция — 1/2 ч. л.

Приготовление:

1. Печенье измельчить в блендере, добавить растопленное масло и перемешать до однородности массы.
2. Разъемную форму 21 см хорошенько смазать сливочным маслом, выложить тесто, с бортиком. Утрамбовать. Отправляем в разогретую до 160°C духовку на 10 минут, в зависимости от вашей духовки. Корж должен хорошо подрумяниться.
3. Раздробить молочный или черный шоколад.
4. В кастрюльку налить сливки и молоко. Подогреть на среднем огне, постоянно помешивая. Не доводить до кипения. Снять с огня и добавить раздробленный мелко шоколад.
5. Мешать до растворения шоколада. Добавить ванилин.
6. Взбить яйца и добавить к шоколадной массе постепенно, быстро перемешать и немного взбить миксером, до однородности.
7. Вылить шоколадную начинку на корж и отправить в духовку на 15-20 минут, пока начинка перестанет покачиваться.
8. На готовый и еще горячий торт выкладываем жевательный зефир (маршмэллоу), разрезанный пополам при помощи ножниц.
9. Выложить по периметру торта маршмэллоу.
10. При 180 гр. по Цельсию запекать под верхнем грилем 1-2 минуты, Следить, чтобы зефир немного подрумянился, не более. Получаем вот такой красивый рисунок. Наш торт готов. Торт можно кушать и горячим.

Hey! I just want to give a huge thumbs up for the nice info you could have here on this post. I might be coming again to your blog for extra soon.

I would like to point out my respect for your kind-heartedness in support of men and women who really need assistance with this one concern. Your real dedication to passing the message all through was pretty important and have really made most people like me to achieve their objectives. Your warm and helpful information implies much a person like me and further more to my peers. Warm regards; from each one of us.

I am only writing to let you understand of the excellent experience my wife’s daughter went through reading through yuor web blog. She even learned numerous details, with the inclusion of what it’s like to possess an ideal helping mood to have other individuals completely thoroughly grasp specific complicated topics. You truly did more than visitors’ expectations. Many thanks for coming up with these precious, trusted, edifying not to mention easy thoughts on this topic to Janet.

I not to mention my buddies were found to be checking out the good tips on the website then suddenly developed a horrible suspicion I never expressed respect to the blog owner for them. These boys are already as a result warmed to see them and have absolutely been having fun with those things. Thanks for simply being very accommodating and for making a decision on some excellent themes most people are really desirous to be informed on. My personal honest apologies for not expressing appreciation to earlier.

Thank you so much for giving everyone an extremely marvellous chance to read in detail from this web site. It’s always so excellent and also packed with fun for me and my office mates to search the blog particularly thrice weekly to read the latest guidance you will have. And indeed, I’m also usually pleased with your unbelievable tips served by you. Selected 2 areas in this posting are basically the best we’ve ever had.

Hi there! I just would like to give a huge thumbs up for the good information you’ve right here on this post. I will probably be coming back to your weblog for more soon.

Золотые рецепты
Все девушки одинаковые

Все девушки одинаковые! 😆

Золотые рецепты
39
ПИЦЦА ДОРОЖНАЯ 

ПИЦЦА ДОРОЖНАЯ  ИНГРЕДИЕНТЫ: Тесто (моё любимое):● 100 г маргарина или масла;● 10 г сухих дрожжей;● 250 мл тёплой воды;● 0,5 чайной ложки соли;● 2 столовых ложки сахара;● горсть тмина,● мука сколько возьмет тесто ПРИГОТОВЛЕНИЕ:Начинкой послужит сыр и колбаса, а так же томатный соус.Еще один возможный вариант начинки (очень мне нравится): …

Золотые рецепты
41
Яркая кухня с мягкими линиями

Яркая кухня с мягкими линиями! Нравится?