Торт без выпечки

Золотые рецепты
9

Торт без выпечки

Ингредиенты

Для «коржей»:
● печенье с какао около 300 г (самое обычное квадратное печенье без глазури и начинки).

Для крема:
● 250 г творога,
● 250 г сметаны,
● 100 г сахара,
● 1 ст. л. желатина в гранулах,
● немного воды (около 75 мл).

Для украшения:
● маленькая шоколадка.

Приготовление:

Пожалуй, самое сложное в этом рецепте — это почитать составы на упаковках печенья и таки найти приличное: без искусственных добавок и консервантов. Еще нам понадобится подходящая форма: прямоугольная и с бортиками. Делаем крем: сначала высыпаем столовую ложку желатина в воду и оставляем на несколько минут набухать. Набухший желатин перекладываем в кастрюльку и ставим на минимальный огонь. Желатин очень быстро растворяется. Мы его тут же процеживаем и отставляем пока в сторону.
В блендере взбиваем творог, сметану и сахар, чтобы у нас получился нежный однородный крем без крупинок творога.

Вливаем туда же желатин и перемешиваем. Крем получится жидкий, так и должно быть.Собираем торт: выкладываем в форму печенье, чтобы закрыть дно, заливаем печенье кремом. Потом выкладываем ещё слой печенья, снова заливаем кремом. Так повторяем ещё раз. Итого получается 3 слоя печенья и 3 слоя крема.
Накрываем форму пищевой пленкой и ставим в холодильник на несколько часов. Я обычно делаю с вечера и оставляю на ночь. Крем хорошо пропитывает печенье, оно становится мягким, как настоящие коржи.
Когда торт застынет, то по поверхности проступят очертания печенек и по ним очень удобно нарезать торт на порции — пирожные. Кстати, торт режется и вынимается из формы легко, не ломается.

Осталось украсить торт натёртой шоколадкой и вот она — вкусная красота) А вообще этот торт дает большой простор для вариаций: можно сделать цвета наоборот: взять белое печенье, в крем добавить какао и сверху торт украсить сахарной пудрой, можно увеличить количество ингредиентов и сделать торт более высоким,
можно прослаивать торт кусочками банана или киви. Вот такой простой способ порадовать вашу семью (а особенно, конечно, деток) таким домашним, нежным и легким творожным тортиком.

Hi there! I just would like to give an enormous thumbs up for the good data you will have here on this post. I might be coming back to your blog for extra soon.

My wife and i ended up being absolutely relieved when Louis managed to conclude his homework using the ideas he discovered using your weblog. It is now and again perplexing to just choose to be giving freely key points that many people today might have been making money from. Therefore we understand we’ve got the blog owner to thank because of that. These illustrations you’ve made, the simple site navigation, the relationships you can give support to promote — it’s got most superb, and it’s making our son in addition to our family do think this concept is interesting, which is certainly quite important. Many thanks for the whole thing!

Spot on with this write-up, I really think this web site needs far more consideration. I抣l probably be once more to read far more, thanks for that info.

I intended to write you this little bit of remark to say thanks again for all the spectacular concepts you have shared in this article. It was pretty open-handed of you to offer easily what exactly many individuals might have advertised as an ebook to get some bucks for themselves, most notably since you could have tried it in case you wanted. These basics also served to become a great way to realize that most people have the same fervor the same as mine to realize good deal more with respect to this condition. I believe there are a lot more pleasurable periods ahead for individuals who looked at your website.

I precisely had to say thanks yet again. I am not sure what I would’ve taken care of without the entire advice revealed by you concerning this question. Previously it was an absolute challenging matter for me personally, but considering a new specialised style you resolved that made me to leap over contentment. Now i am happy for the service and thus hope you know what a powerful job you happen to be doing training some other people all through your webblog. I am certain you haven’t come across all of us.

I was more than happy to find this internet-site.I wished to thanks in your time for this wonderful learn!! I definitely enjoying every little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.

I definitely wanted to write a note to be able to thank you for all the fabulous pointers you are writing on this website. My long internet lookup has finally been recognized with reasonable details to talk about with my friends. I ‘d express that we visitors actually are definitely blessed to live in a great site with so many wonderful people with good secrets. I feel very much lucky to have seen your web site and look forward to many more fabulous moments reading here. Thank you again for everything.

I have to point out my gratitude for your generosity for women who really want help with your content. Your special dedication to passing the solution around turned out to be particularly informative and have continually made those just like me to get to their endeavors. Your own invaluable guide can mean much a person like me and especially to my fellow workers. Thanks a ton; from each one of us.

Золотые рецепты
Все девушки одинаковые

Все девушки одинаковые! 😆

Золотые рецепты
39
ПИЦЦА ДОРОЖНАЯ 

ПИЦЦА ДОРОЖНАЯ  ИНГРЕДИЕНТЫ: Тесто (моё любимое):● 100 г маргарина или масла;● 10 г сухих дрожжей;● 250 мл тёплой воды;● 0,5 чайной ложки соли;● 2 столовых ложки сахара;● горсть тмина,● мука сколько возьмет тесто ПРИГОТОВЛЕНИЕ:Начинкой послужит сыр и колбаса, а так же томатный соус.Еще один возможный вариант начинки (очень мне нравится): …

Золотые рецепты
41
Яркая кухня с мягкими линиями

Яркая кухня с мягкими линиями! Нравится?