Шарлотка с яблоками

Золотые рецепты
8

Шарлотка с яблоками

Данный рецепт яблочного пирога меня никогда не подводил! Слышала разные отзывы о приготовлении шарлотки. У кого-то тесто не поднимается, у кого-то яблоки не чувствуются и т.д. А здесь все, как надо! Главное, взбивать яйца с сахаром долго и усердно, и никакой разрыхлитель не нужен!

Вам потребуется:

Состав(на форму 28 см):
Яйца — 6 шт.
Сахар — 220 г
Мука — 220 г
Яблоки (большие) — 4 шт.

Как готовить:

1) Яйца взбивать с сахаром 10 минут до увеличения массы втрое.

2) Яблоки помыть, порезать кубиками. Духовку нагреть до 180 градусов. Форма смазать маслом и слегка присыпать мукой.

3) Добавить в яичную смесь муку. Перемешать.

4) Вылить 1/2 теста на дно формы. Распределить сверху яблоки. Залить оставшейся частью теста.

5) Печь приблизительно 40 минут. Готовность проверить деревянной палочкой (если выходит из теста сухой, пирог готов).

Приятного аппетита!

An interesting discussion is worth comment. I think that you should write extra on this topic, it may not be a taboo topic however usually people are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

Thanks so much for providing individuals with remarkably marvellous possiblity to discover important secrets from this site. It is often so good and also full of a lot of fun for me and my office fellow workers to visit the blog at a minimum three times weekly to find out the newest things you have. And lastly, I am just actually fulfilled concerning the unique ideas served by you. Selected 2 points on this page are indeed the simplest we have all ever had.

I just wanted to post a small note so as to say thanks to you for these fabulous suggestions you are sharing on this website. My time intensive internet search has at the end been paid with beneficial facts and strategies to exchange with my colleagues. I would repeat that many of us visitors actually are undoubtedly blessed to live in a perfect website with very many perfect professionals with interesting advice. I feel really blessed to have discovered your weblog and look forward to many more enjoyable moments reading here. Thanks a lot again for everything.

After I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any means you may take away me from that service? Thanks!

I am glad for commenting to make you be aware of what a extraordinary experience my cousin’s child enjoyed reading through your site. She came to understand a lot of things, with the inclusion of how it is like to have an ideal teaching style to have other folks really easily thoroughly grasp some impossible subject areas. You truly surpassed people’s expected results. Thanks for imparting the priceless, trustworthy, explanatory and even fun guidance on that topic to Sandra.

There are certainly lots of particulars like that to take into consideration. That could be a great point to deliver up. I supply the ideas above as basic inspiration but clearly there are questions like the one you carry up where an important thing can be working in trustworthy good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round issues like that, but I’m certain that your job is clearly recognized as a good game. Both boys and girls feel the impact of only a second抯 pleasure, for the remainder of their lives.

I truly wanted to develop a word in order to say thanks to you for these lovely concepts you are placing at this site. My extensive internet search has at the end of the day been recognized with excellent facts and techniques to go over with my pals. I ‘d believe that we readers are extremely fortunate to exist in a superb network with very many brilliant people with helpful advice. I feel quite lucky to have discovered your weblog and look forward to so many more entertaining moments reading here. Thanks once more for a lot of things.

Золотые рецепты
34
Кабачки, запеченные с помидорами и сыром.

Кабачки, запеченные с помидорами и сыром. Кабачки, запеченные с помидорами и сыром, — очень лёгкое, полезное блюдо. Из сочных, спелых овощей оно получается изумительно вкусным. Расход продуктов дан для небольшой порции. Попробуйте обязательно! Для приготовления кабачков, запеченных с помидорами и сыром, понадобится:помидоры — 1-2 шт.;кабачок — 200-250 г;перец болгарский сладкий …

Золотые рецепты
14
Торт без выпечки

Торт без выпечки Ингредиенты Для «коржей»:● печенье с какао около 300 г (самое обычное квадратное печенье без глазури и начинки). Для крема:● 250 г творога,● 250 г сметаны,● 100 г сахара,● 1 ст. л. желатина в гранулах,● немного воды (около 75 мл). Для украшения:● маленькая шоколадка. Приготовление: Пожалуй, самое сложное …

Золотые рецепты
12
Ленивый «Наполеон» или торт по-быстрому.

Ленивый «Наполеон» или торт по-быстрому. После того, как мне попался этот рецепт на глаза, никаких других рецептов торта «Наполеон» моя семья не приемлет. Во-первых, он делается очень быстро и просто, а во-вторых, он очень вкусный, безумно похож на тот, что продается в магазине. В общем, если никому не говорить из …