Домашний щербет.

Золотые рецепты
8

Домашний щербет.

Нам понадобится:
0,5 л. — сметаны (жирность не имеет большого значения),
1 кг. — сахара,
200 г. — сгущ. мол. (не вареного) или патоки,
орехи- 500 гр. (любые, на ваш вкус) я добавляла арахис, ванилин -2 пакетика и щепотка соли.

Начнем.
Подготовим орешки. Предварительно их надо поджарить (я это делаю в микроволновке). В эмалированную ёмкость заложить сахар, сметану, соль и перемешать,затем поставить на средний огонь и варить постоянно помешивая до золотистого цвета (т.е как начнёт темнеть) выложить сгущ. молоко и орешки не прекращая помешивать. варим до того цвета ,который вас больше устроит (я немного недоварила) он получился вот такого цвета.Ванилин добавляем в конце варки и разливаем по силиконовым формочкам, те у кого нет силиконовых, не страшно, любую сковороду и или блюдо смажьте подсолнечным маслом и смело выливайте.
Приятного вам чаепития!!!

I have to express my thanks to you just for rescuing me from this type of challenge. Right after researching throughout the world-wide-web and finding techniques which were not productive, I figured my entire life was well over. Living devoid of the solutions to the difficulties you’ve solved by means of your entire guideline is a serious case, as well as the kind which may have in a negative way damaged my career if I had not noticed your web blog. Your own capability and kindness in maneuvering the whole thing was helpful. I’m not sure what I would’ve done if I had not discovered such a stuff like this. I am able to at this moment look ahead to my future. Thanks so much for your impressive and sensible guide. I will not think twice to suggest your web site to any individual who would like support about this issue.

That is the fitting blog for anybody who needs to find out about this topic. You realize a lot its nearly exhausting to argue with you (not that I actually would want匟aHa). You undoubtedly put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

I precisely needed to thank you so much once more. I’m not certain what I would’ve created in the absence of these solutions shared by you about my area. It previously was a very depressing difficulty in my position, nevertheless spending time with a new expert approach you processed it made me to cry with contentment. I am happy for your assistance and thus expect you are aware of an amazing job you are always undertaking teaching the others via your web site. Most probably you have never met any of us.

Thank you for every one of your effort on this web site. Kate really likes participating in investigations and it’s obvious why. Almost all notice all about the lively medium you render helpful items via the web blog and therefore invigorate participation from others on this concept and our favorite child is without question studying so much. Take pleasure in the rest of the year. You’re the one conducting a really good job.

Thanks so much for giving everyone an exceptionally remarkable opportunity to read in detail from this website. It really is very excellent plus full of a lot of fun for me and my office friends to search your site a minimum of thrice per week to find out the latest things you have. And definitely, I’m just actually pleased with all the cool creative ideas you give. Some 4 ideas on this page are unquestionably the most effective I have ever had.

I wanted to send you a very small word to thank you once again with your breathtaking thoughts you’ve provided here. It is quite wonderfully open-handed of people like you to make unreservedly all most of us would’ve made available as an e-book to end up making some dough for their own end, primarily since you might well have tried it if you desired. These smart ideas as well acted to become a good way to realize that other people have the identical fervor similar to mine to learn whole lot more in regard to this matter. I think there are numerous more pleasant situations up front for those who examine your site.

Золотые рецепты
34
Кабачки, запеченные с помидорами и сыром.

Кабачки, запеченные с помидорами и сыром. Кабачки, запеченные с помидорами и сыром, — очень лёгкое, полезное блюдо. Из сочных, спелых овощей оно получается изумительно вкусным. Расход продуктов дан для небольшой порции. Попробуйте обязательно! Для приготовления кабачков, запеченных с помидорами и сыром, понадобится:помидоры — 1-2 шт.;кабачок — 200-250 г;перец болгарский сладкий …

Золотые рецепты
14
Торт без выпечки

Торт без выпечки Ингредиенты Для «коржей»:● печенье с какао около 300 г (самое обычное квадратное печенье без глазури и начинки). Для крема:● 250 г творога,● 250 г сметаны,● 100 г сахара,● 1 ст. л. желатина в гранулах,● немного воды (около 75 мл). Для украшения:● маленькая шоколадка. Приготовление: Пожалуй, самое сложное …

Золотые рецепты
12
Ленивый «Наполеон» или торт по-быстрому.

Ленивый «Наполеон» или торт по-быстрому. После того, как мне попался этот рецепт на глаза, никаких других рецептов торта «Наполеон» моя семья не приемлет. Во-первых, он делается очень быстро и просто, а во-вторых, он очень вкусный, безумно похож на тот, что продается в магазине. В общем, если никому не говорить из …